Löytyykö sinulta tämä pallogrilli? Poistetaan markkinoilta vaarallisena

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Puuilossa myyty pallogrilli on vedetty myynnistä. Mefisto De Luxe 22” -pallogrillistä on paljastunut turvallisuuspuutteita, joiden vuoksi se saattaa aiheuttaa vaarallisia tilanteita. Asiasta on tiedottanut myös Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukes.

Puuilon mukaan Mefisto De Luxe 22” -pallogrillille tehdyssä vakaustestissä huomattiin puutteita, jotka saattavat aiheuttaa sen kaatumisen käytön aikana. Kaatuessaan grilli voi aiheuttaa tulipalon tai loukkaantumisen riskin. Tämän vuoksi tuotteen käyttö on lopetettava.

Takaisinvetoa koskevan Mefisto-grillin ostajia pyydetään palauttamaan tuote lähimpään Puuilo-myymälään. Tuotteen voi palauttaa myös ilman kuittia. Puuilo on pahoitellut tuotteessa ilmennyttä laatuaongelmaa.