Madonna-elokuvan päärooliin ehdolla joukko tähtiä – koe-esiintymiset rankkoja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Madonnan elämästä ja urasta työstetään parhaillaan elokuvaa. Madonna on itse vahvasti mukaan esituotannossa olevan elokuvan tekemisessä ja esimerkiksi häntä esittävän näyttelijän valinnassa. Madonnan rooliin ovat ehdolla muun muassa Ozark-sarjasta tunnettu Julia Garner ja viime kesän Black Widow -elokuvassa keskeisessä roolissa ollut Florence Pugh.

Myös esimerkiksi Euphoria-tähti Alexa Demie ja laulajina parhaiten tunnetut Bebe Rexha sekä Sky Ferreira ovat ehdolla rooliin. Madonnan roolista haaveilevien täytyy käydä läpi rankaksikin kuvailtu intensiivikurssi. Siihen sisältyy muun muassa jopa 11 tuntia päivässä kestäviä harjoitussessioita Madonnan koreografin ja poptähden itsensä kanssa. Näyttelijät myös lukevat vuorosanoja Madonnan kanssa ja osallistuvat laulukokeisiin.

The Hollywood Reporter -lehden lähteiden mukaan roolia tavoittelevien näyttelijöiden täytyy osoittaa olevansa todellisia monitaitureita. Koe-esiintymisten jälkeen edessä on vielä kuukausia kestävää harjoittelua Madonnan roolia varten. Toistaiseksi tiedossa ei ole, milloin Madonna-elokuvan on määrä saada ensi-iltansa.