Devin Brugmanin povi varasti huomion ravintolassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Devin Brugman noteerattiin viime vuonna usein lomakuvissaan yksin ja ystäviensä kanssa. Huippusuosittua muotiblogia kirjoittava kaunotar on nautiskellut rantalomillaan paparazzeilta saamastaan huomiosta, mutta julkaisee myös itse näyttävää kuvamateriaalia.

Tällä kertaa kurvikas kaunotar on suunnannut ilalliselle Hollywood Hillsin alueella sijaitsevaan Pace-ravintolaan viettämään todellista laatuaikaa hyvän seuran, ruoan ja valkoviinin kera. Yllään Devinillä oli melko antava ja niukka ruskea narutoppi. Se ei ainakaan liikoja piilottanut hänen uhkeaa vartaloaan.

Yhdysvaltalainen Devin Brugman oli taannoin kollegojensa kanssa esittelemässä bikinimallistoja Mercedes Benzin Fashion Swim Week -tapahtuman yhteydessä järjestetyssä muotinäytöksessä. Näytöksen jälkeen kaunottaret suunnistivat rannalle, jossa Brugmanin asuvalinta oli esitellä liikaa paljasta pintaa. Siitä saakka paparazzit ovat olleet alituisesti hänen kintereillään uimarannoilla.