Hartwall irtisanoi sopimuksensa areenan kanssa – Hartwall Arena on nyt Helsinki Halli Oy

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Juomavalmistaja Hartwall on irtisanonut yhteistyösopimuksensa Helsingin Pasilassa sijaitsevan monitoimiareenan kanssa. Sopimuksen päättymisen vuoksi Hartwall Arenan nimi on muuttunut. Areenan toimitusjohtaja Kimmo Kivisilta kertoi areenan jatkavan toimintaansa nimellä Helsinki Halli Oy.

Hartwall-kylttien poistaminen aloitettiin viime viikolla. Hartwallin päätöksen taustalla on Venäjän hyökkäys Ukrainaan. Areena siirtyi venäläisomistukseen vuonna 2013, jolloin myös Jokerit myytiin venäläiseen KHL-liigaan. Areena on Jokerien kotikenttä. Myös Helsinki Areenana tunnettu monitoimihalli valmistui vuonna 1997.

Areenalla on järjestetty paitsi urheilutapahtumia, myös esimerkiksi lukuisia konsertteja ja muita isoja yleisötapahtumia. Hartwall toimi hallin nimisponsorina sen valmistumisesta lähtien.