Päätöntä menoa – varas vei laatikollisen ihmisten päitä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Coloradossa tutkitaan makaaberia rikostapausta. Parkkeerattuun ajoneuvoon iskeneen varkaan mukaan päätyi paikalliselle sairaalalle kuulunut laatikollinen ihmisten päitä. Rikos tapahtui Denverissä sijaitsevalla parkkipaikalla keskellä kirkasta päivää.

Joku murtautui sairaalan kuljetusautoon ja varasti sisältä sinivalkoisen laatikon. Laatikko piti sisällään lääketieteeliseen tutkimuskäyttöön tarkoitettuja vainajien päitä. Toistaiseksi tiedossa ei ole tiesikö varas mitä laatikko sisältää, vai odottiko häntä rikoksen jälkeen karu yllätys.

Paikallinen poliisi tutkii parhaillaan tapausta. Laatikosta mahdollisia havaintoja tekeviä on KKTV-uutissivuston mukaan pyydetty ottamaan yhteyttä viranomaisiin.