Sampo Kaulanen kuvasi koronatestinsä videolle: ”Kolme kertaa nyt varmistanu ja kyllä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin kyläkauppias Sampo Kaulanen esittelee aktiivisesti arkeaan sosiaalisessa mediassa ja hänet on nähty useasti myös televisio-ohjelmissa. Mieheen voi törmätä kasvokkain Äkäslompolossa Ylläksen kupeessa sijaitsevassa Jounin Kaupassa, mutta nyt muutamaan päivään häntä ei taida kaupassaan näkyä.

Kaulanen nimittäin julkaisi eilen sosiaalisessa mediassa videon, jossa hän kuvasi koronatestinsä tekemisen. Ja lopulta hän kuvasi myös tulosten ilmestymisen, ja hyvin nopeasti testiliuskaan piirtyikin näkyviin paksu punainen viiva. Toisinsa sanoen Kaulanen oli koronapositiinen. Sampo otti tiedon vastaan positiivisesti.

– Kolme kertaa nyt varmistanu ja kyllä! Olen positiivinen! Millasilla oireilla jengi vetäny tämän taudin? Sampo Kaulanen kyseli seuraajiltaan päivityksensä yhteydessä.