Sointu Borg uudesta Diili-kaudesta: ”Jännitän kisaajien mielenterveyden puolesta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen yrittäjä Sointu Borg nousi viime vuonna Diili-ohjelman tuotantokauden voittajaksi ja sittemmin häntä on viety vauhdilla myös erilaisilla puhujakeikoilla. Äskettäin hän paljasti aloittavansa yhteistyön maailmankuulun musiikkitähti Mary J. Bligen kanssa, mutta parhaillaan hän jännittää uuden Diili-kauden alkua.

Suosikkisarjan uusi tuotantokausi on alkamassa, ja edellisen kauden voittaja kertoo nyt sosiaalisessa mediassa tuntemuksistaan kauden alla. Hieman yllättäen Sointu on huolissaan kilpailijoiden mielenterveydestä, joten hän tietää urakan ottavan koville.

– Ootan todella paljon uutta diili-kautta, mutta samalla jännitän kisaajien mielenterveyden puolesta. Toivon, että tällä tuotantokaudella kaiken maailman oman elämänsä pilipalikonsultit (en väitä konsultointia pilipalihommaksi, tarkoitan ihmistyyppiä) linkkarissa ymmärtäisivät, että kyse on ennen kaikkea viihde-ohjelmasta, johon lähteminen vaatii helvetisti rohkeutta, plus editointi tekee aina tehtävänsä, Sointu Borg kertoi.

Lisäksi Sointu muistutti, että kilpailijoiden osaamisesta tullaan näkemään televisiossa vain murto-osa. Hän odottaa jo kovasti, että pääsisi luovuttamaan hallitsevan Diili-mestarin tittelin seuraajalleen.

– Kaikille tuleville kisaajille jo etukäteen varoituksen sanana, että aina joku huutelee navetan takaa kossupullo kädessä. Parempi elää isolla liekillä, kun pelätä ympäristön lyttäystä. Paskan määrä on vakio.