Tavarantoimittaja vei paketteja liikkeeseen Hämeenlinnassa – voro varasti sillä aikaa auton

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Tilaisuus teki vaarin Hämeenlinnassa, kun varas vei tavaroita kuljettaneen pakettiauton Prisman edestä perjantaina iltapäivällä kello 15:30. Pakettiauto oli pysäköitynä pääovien eteen. Varas hyppäsi ratin taakse ja lähti hurjastelemaan.

Poliisi sai havainnon tavaralähetiltä varastetusta autosta Turengintien ja Rastilantien risteyksessä. Voro yritti kaasutti poliisia karkuun. Poliisi löysi pakettiauton sivullisen opastama hylättynä kiinteistön pihassa.

Poliisi otti kiinni henkilön auton löytöpaikan läheisyydestä. Hänen tuntomerkkinsä vastasivat auton ansataneeseen henkilöön. Hämeen poliisin mukaan 1990-luvulla syntynyttä miestä epäillään muun muassa moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.