Pelaaja vietti klassikkopelin äärellä seitsemän tuntia – rikkoi ennätyksen

Digi Pelit · Tim Isokivi

Vuosikymmeniäkin vanhojen pelien piste-ennätyksiä rikotaan edelleen. Nyt otsikohin on noussut pelaaja, joka vietti tuntikausia klassisen Frogger-kolikkopelin äärellä saavuttaakseen siinä ennätyspisteet.

FroggerForever-nimellä esiintynyt Michael Smith saavutti Froggerissa yhteensä 1 356 520 pistettä. Hän kuvasi seitsemän tuntia kestäneen verkossa jakamakseen videoksi. Kotaku-sivuston mukaan Twin Galaxies -järjestö vahvisti Smithin rikkoneen Froggerin piste-ennätyksen.

Froggerin aikaisemman ennätyksen rikkoi Pat Laffaye 1 029 990 pisteellä vuonna 2017. Frogger-pelissä ideana on ohjailla sammakkoa teiden ja jokien yli erilaisia esteitä vältellen. Alun perin vuonna 1981 kolikkopelinä julkastu nimike on sittemmin käännetty lukuisille tietokoneille, konsoleille ja älylaitteille.