Georgista eronnut Darcey: ”Suhde on nyt lopullisesti päättynyt”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suositusta 90 Päivää morsiamena -sarjasta julkisuuteen noussut Yhdysvaltojen Connecticutista kotoisin oleva Darcey Silva on sinkku. Siskonsa Staceyn kanssa omaa realitysarjaa tähdittävä nainen on veivannut suhteessa edestakaisin bulgarialaissyntyisen Georgin kanssa.

Kaksikko on eronnut ja palannut yhteen aiemminkin. Lopulta he menivät parisuhdeterapiaan ja päättivät kokeilla suhdetta uudestaan. Georgi kosi Darceyta Miamissa ja he vaikuttivat rakastuneelta. Kun televisiokauden päätösjakson aika tuli, ei Georgi suostunut osallistumaan kuvauksiin. Päätösjakson jälkeen Darcey oli vielä vakuuttunut, että hän astuu Georgin kanssa vihille.

Loppuelämän avioliittounelma kariutui kuitenkin nopeasti. Hotellilla naista odottanut Georgi oli aloittanut riitelyn ja Darcey päätti, että se oli viimeinen tikki. Hän jätti Georgin ja päätti, että yhteys oli nyt katkaistu lopullisesti.

– Siinäpä se. En aio enää katsoa taakseni, tulevaisuutta innokkaasti suunnitteleva kaunotar kertoo.