Kate Upton nautti rantaelämästä kurvikkaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Kate Upton sai marraskuussa 2018 perheenlisäystä hänen aviomiehensä, baseball-tähti Justin Verlanderin kanssa. Taannoin tuore perheenäiti ryhtyi tekemään hiljalleen paluuta sosiaaliseen mediaan, mutta takavuosilta tuttuja uimapukukuvia ei ole enää nähty aikaisempaan tapaan.

Nykyisin harvakseltaan sosiaalisessa mediassa poseeraava Upton on nyt kuvattu nautiskelemassa täysin rinnoin lomapäivästä ja auringosta meren ja uima-altaan äärellä. Upea kurvitar oli nauttimassa lounasta maisemissa, jotka varmasti kelpaisivat myös monelle suomalaiselle.

29-vuotias Kate Upton on tyttärensä syntymän jälkeen ihastuttanut fanejaan julkaisemalla sosiaalisessa mediassa esimerkiksi suloisia yhteiskuvia hänen tyttärensä Genevieven kanssa. Välillä kurvikas bikinimalli on kuitenkin päässyt myös viettämään lapsivapaata aikaa auringosta ja hyvästä drinkistä nautiskellen. Tänä kesänä Upton yhdisteleekin mallintöitä, perhe-elämää ja rentoa kesäoleskelua.