Kourtney Kardashian haluaa vetäytyä julkisuudesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koko aikuisikänsä televisiossa esiintyneet Kourtney, Kim ja Khloe Kardashian ovat tienanneet sievoiset summat kameroiden edessä eläessään. Heillä on realitysarjan avustuksella julkisuuteen nousseita yrityksiä ja esimerkiksi perheen kuopus, Kylie Jenner, on yksi maailman rikkaimmista nuorista aikuisista.

Kardashianit kuitenkin haaveilevat elämästä, jota ei kuvattaisi televisiokameroille. Kim on kertonut siirtyvänsä pois parrasvaloista seuraavan kymmenen vuoden aikana. Kourtney puolestaan aikoo muuttaa pois Los Angelesista jo lähitulevaisuudessa.

– En näe itseäni esiintymässä kameroille enää viiden vuoden kuluttua. Elän elämää todennäköisesti toisella tapaa ja keskityn pelkästään elämiseen, Kourtney kertoi Variety-lehdelle.

Koko perhe kuitenkin myöntää, että ohjelmaa kuvataan ainoastaan rahan takia. Perheenjäsenet tienaavat jokaisesta kaudesta yhtä suuren summan tasapuolisesti. The Kardashians -ohjelmaa esitetään nykyisin Hulun suoratoistopalvelussa.