Näin Pasha Pozdniakova on muuttunut kolmessa vuodessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippunäyttävä suomalaiskaunotar Pasha Pozdniakova poseerasi taannoin ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä, ja hänellä on Instagramissa jo noin puolitoista miljoonaa seuraajaa. Äskettäin kurvikas kaunotar oli lomailemassa Italiassa, jossa hän ei varmasti jäänyt huomiotta minne menikin.

Nyt Pasha on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvasarjan, jossa nähdään miten hän on muuttunut vuodesta 2019 tähän päivään mennessä. Tyyli on toki vaihtunut selvästi, mutta muuten näyttävä nuori nainen ei ole kovin paljon muuttunut. Se lieneekin hänelle yksinomaan hyvä asia, sillä sosiaalisen median jättimäinen suosio vain jatkuu.

Pasha Pozdniakova tekee kovaa nousua sosiaalisessa mediassa. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi Afrikan version 22. toukokuuta ilmestyneessä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähtiin myös kansikuvassa.