Yllätyspäätös! Susanna Laine jättää Salatut elämät

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä ja juontaja Susanna Laine liittyi viime vuonna suositun Salatut elämät -sarjan näyttelijäkaartiin. Tähti on nähty sarjassa Marika Honkasen roolissa. Nyt Laine on kuitenkin MTV Uutisten mukaan jättämässä sarjan.

Susanna Laineen mukaan lähtö Salatuista elämistä tapahtui haikein mielin, ja hän jää ikävöimään kollegoitaan. Paluu voi olla mahdollinen, mikäli häntä vielä tulevaisuudessa pyydetään mukaan sarjaan.

Sarjassa Laineen roolihahmo Marika Honkanen jättää Pihlajakadun taakseen, sillä Antti Reinin näyttelemä väkivaltainen ex-puoliso Jokke on löytänyt hänet. Laineen Salatut elämät -roolin oli alkujaankin tarkoitus jäädä lyhyeksi. Suositun draamasarjan lisäksi tähti tunnetaan muun muassa Puoli seitsemän -sarjan ja Radio Suomipopin Popstudio -ohjelman juontajana.