Temptation Islandin Mattu jätti ehkäisypillerit: ”Mun itsetunto suorastaan hehkuu”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Temptation Island Suomi -realitysarja esitteli taannoin suomalaisille värikkään ja vauhdikkaan persoonan, Mattun. Kurvikas ja vauhdikas luonnonlapsi suuntasi viettelysten saarelle Japen kanssa, mutta sittemmin suhde ajautui karille. Mattulta on usein tiedusteltu uudesta suhteesta, ja taannoin hän paljasti seurustelevansa samasta ohjelmasta tutun Joonaksen kanssa.

Nyt Mattu on julkaissut sosiaalisessa mediassa voimaannuttavan päivityksen, jossa hän suorastaan uhkuu itsevarmuutta ja itsetuntoa. Realityjulkkis on valmis ottamaan vastaan uudet haasteet, ja syykin on jo hänen mukaansa selvillä.

– Mun itsetunto suorastaan hehkuu tällä hetkellä ja siitä käy kiittäminen e-pillereistä luopumista, tarkemmin sanottuna sitä kautta elämääni palannutta follikulaarivaihetta. Mun kroppa valmistuu JUST NYT tulemaan raskaaksi, joka aiemmin on saattanut jopa ahdistaa, koska lapset eivät kuulu mun tänhetkiseen toivelistaan, Mattu kirjoittaa.

– Mutta nykyään koenkin tän follikulaarivaiheen hitonmoiseksi supervoimaksi. Mun iho hehkuu, fiilis on voittamaton, peilikuva miellyttää ja kaikenlaiset nautinnonmuodot tuntuu next level intensiivisiltä. Mulla on LOISTAVA olo! Tänne vaan kaikki haasteet, kurvitar hihkuu innoissaan.

Mattu on käynyt Temptation Islandilla jo kaksi kertaa. Hän tarjosi ensimmäisellä Temptation Island Suomen vierailullaan katsojille hyvää viihdettä. Toinen vierailu saarelle kuitenkin floppasi, kun pari poistui nopeasti kuvauksista. Viime vuonna Mattu koki kovia, sillä hän sairasti koronan, mutta ehti toki nauttia vuodesta ja kuvata myös uutta televisiosarjaa.