Kim Kardashianin kaksoisolento Chany Jones ihmetyttää – meneekö matkiminen jo liian pitkälle?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye Westin seurassa nähty Chaney Jones kopioi Kim Kardashianin tyyliä jokaista yksityiskohtaa myöten. On huomattu, että nainen ottaa myös vaatteiden lisäksi mallia Kim Kardashianin valokuvista ja poseerauksista. Sen jälkeen hän julkaisee omat versionsa sosiaaliseen mediaan.

Page Six on julkaissut Chaney Jonesin Instagramiin lisäämiään valokuvia ja verrannut niitä Kim Kardashianin aiemmin julkaisemiin otoksiin. Kuvat ovat kuin identtisiä kopioita toisistaan. Ensivilkaisulla on myös mahdotonta sanoa, kummassa kuvassa poseeraa Kanye Westin ex-vaimo ja kummassa pelkkä kopio.

Julkisuuteen on paljastettu, että Kanye West on viettänyt aikaansa Chaney Jonesin kanssa ainoastaan mediahuomiota saavuttaakseen. Kaksikko ei ole parisuhteessa, eikä edes suunnittele tapailun aloittamista. Chaney Jones on 24-vuotias malli, joka on erikoistunut mielenterveyden hoitamiseen.