Ukrainasta paennut oli avun tarpeessa – sai sitä Rammsteinin laulajalta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rammstein-yhtyeen laulajana tunnettu Till Lindemann on liittynyt ukrainalaisia avustavien vapaaehtoisten joukkoon. Ukrainasta paenneen Alisa Kommin yllätykseksi muusikko nimittäin tarjosi hänelle apua Saksassa. Alisa kertoi yllättävästä kohtaamisesta Instagramissa.

Alisa Komm kertoo etsineensä Berliinistä yöpaikkaa ennen seuraavaa lentoa, mikä osoittautui vaikeaksi. Hän hakeutui paikallisen juna-aseman viereen pakolaisille pystyettyyn suureen telttan ja lähestyneensä vapaaehtoistyöntekijää. Yhtäkkiä paikalle saapui Rammsteinin Till Lindemann.

– Till saapui paikalle managerinsa Jessican kanssa. He keskustelivat avustajan kanssa. En voinut uskoa, että tämän maailmanlopun tunnelman keskellä edessäni seisoi Rammsteinin laulaja muodikkaassa takissa, yhtä muodikkaissa kengissä ja Mozgi-yhtyeen hatussa. Hänellä on erittäin ystävälliset ja kauniit silmät, Alisa kirjoitti.

Alisan mukaan Till ja Jessica kuljettivat hänet henkilökohtaisesti maksamaansa hotelliin ja antoivat hänelle 50 euroa ruokarahaa. Muusikon manageri antoi Alisalle vielä puhelinnumeronsa sen varalle, että hän tarvitsisi jotain. Alisan somepäivityksen jakoi uudelleen muun muassa ukrainalaisräppäri Potap, joka tunnetaan Rammstein-tähden ystävänä.

– Pussasin Tilliä kolmesti. Hän nolostui. Kerroin hänelle rakastaneeni Britney Spearsia ja rakastavani nyt Rammsteiniä. Hän nauroi vilpittömästi, Alisa kirjoitti.