Rolling Stonesin vihjattiin saapuvan Suomeen – faneja odotti pettymys

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuosikymmeniä kestäneen uran tehnyt The Rolling Stones julkaisi viikonloppuna videon, joka herätti intoa rockyhtyeen suomalaisfaneissa. Tulevaa kiertuetta mainostaneella videolla yhtyeen logo nähtiin muun muassa Helsingin yllä. Monet uskoivat tämän viittaavan siihen, että kiertue ulottuisi myös Suomeen.

The Rolling Stonesin suomalaisfanit joutuvat kuitenkin toistaiseksi pettymään. Yhtye on julkistanut kesälle suunnitellun kiertueensa keikkapäivät, eikä Suomea löydy listalta. Lähimpänä Suomea The Rolling Stones esiintyy Tukholmassa 31. heinäkuuta.

Toistaiseksi on olemassa vielä mahdollisuus, että kiertueen esiintymisiä julkistetaan myöhemmin lisää. Ilta-Sanomien mukaan Suomen konsertista on käyty ainakin neuvotteluja. Keskeneräisiä neuvotteluja tai toteutumatta jääneitä konsertteja ei kuitenkaan kommentoida tarkemmin.

The Rolling Stones on esiintynyt Suomessa useaan otteeseen, ensimmäistä kertaa Porissa jo vuonna 1965. Yhtyeen edellistä Suomen konsertista, elokuussa 2007 järjestetystä Helsingin olympiastadionin esiintymisestä on kuitenkin ehtinyt vierähtää jo 15 vuotta.