Lapinlahden Linnut tekee paluun yhden keikan ajaksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomen tunnetuimpiin huumorimusiikkiyhtyesiin lukeutuva Lapinlahden Linnut jätti esiintymislavat vuonna 2013. Vuonna 1983 perustettu yhtye on kuitenkin nyt ilmoittanut esiintyvänsä yleisölle vielä kerran.

Lapinlahden Linnut nousee Helsingin Tavastian lavalle kesäkuussa järjestettävässä hyväntekeväisyyskonsertissa. Illan esiintyjiin kuuluvat Lapinlahden Lintujen lisäksi myös Pelle Miljoona Allstars, Dave Lindholm, Radio Fiskars Orchestra ja Jallukka Band.

Yhtye tekee paluukeikan kunniottaakseen joukostaan jo poistuneita henkilöitä, eli joulukuussa menehtynyttä perustajajäsentä Timo Eränköä sekä taustahahmojaan Paavo Liesistä, Eero Tammista, Heikki Keskistä ja Seppo Kahilaista. Hyväntekeväisyyskonsertti järjestetään Tavastia-klubilla 6. kesäkuuta 2022.