Postinkantaja kohtasi odottamattoman esteen: ”Onko tämä kotisi?”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen postilaitoksen moton mukaan lumi, sade, helle tai yön pimeys eivät estä postinkantajia tekemästä työtään. Tuoreen viraalivideon perusteella uppiniskaiset luontokappaleet saattavat kuitenkin hidastaa kirjeiden toimittamista.

Fanjie Nelson oli toimittamassa postia Minnesotan osavaltion Duluthissa törmätessään odottamattomaan esteeseen. Erään kodin pihalla oli itsepäinen peura, joka esti hänen pääsynsä ovelle. Nelson ikuisti koomisen kohtaamisen viraalina levinneeksi videoksi.

– Asutko sinä täällä? Onko tämä kotisi?, Nelson kysyy peuralta.

Nelson yrittää ojentaa videolla kirjettä eläimelle, joka ei kuitenkaan vaikuta olevan kiinnostunut siitä. Lopulta postinkantaja onnistuu jatkamaan työtään eläimen väistyessä pois tieltä.