Takapihalle rakennettu uskomaton pikkuautorata – video hämmästyttää

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moni on rakentanut lapsena ratoja pikkuautoille, mutta toisilla harrastus jatkuu vielä aikuisenakin. Tuoreella viraalivideolla tutustutaan hämmästyttävään Hot Wheels -rataan, josta ei puutu vauhdin tunnetta.

Hot Wheels Aqua Park -rata muistuttaa nimensä mukaisesti vesipuistojen vetonauloja. Pitkän radan aikana Hot Wheels -autot kohtaavat muun muassa vesiliukumäkiä, köysiratoja ja vesiputouksia.

Backyard Racing -ryhmän mukaan radan rakentamiseen käytettiin muun muassa satoja litroja vettä, 12 vesipumppua, puuta, putkia, magneetteja, mehujäiden puikkoja ja lukuisia Hot Wheels -tuotteita. Valmista lopputulos esitellään huikealla videolla, jossa rataa kuvataan sitä pitkin kiitävän pikkuauton näkökulmasta.