Realitytähti Jenelle Evans sairastaa fibromyalgiaa

Terveys Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Televisiotähti Jenelle Evans tuli julkisuuteen MTV-kanavan Teen Mom -realitysarjan kautta. 30-vuotias tähti on vuosien varrella ollut tuttu näky kohuotsikoista, joista monet ovat tosin liittyneet hänen aviomiehensä edesottamuksiin.

Nyt Jenelle Evans on paljastanut sairastavansa fibromyalgiaa. Tähden mukaan hän on kärsinyt pahoista päänsäryistä ja kiputiloista vartalonsa eri puolilla niin kauan, kuin hän muistaa. Lopulta kivuille saatiin selitys diagnoosin kautta.

– Koko vartalooni iskee voimakas kipu, ja joskus vain makaan sängyllä itkien. Kukaan ei uskonut oireisiini, kunnes sain uuden diagnoosin uudelta neurologilta, Evans kuvaili E! News -sivustolle.

Evansin mukaan hän ei tiennyt mikä fibromyalgia on ennen diagnoosiaan. Kipukohtausten syyn tietäminen oli kuitenkin hänelle helpotus. Realitytähti ja kahden lapsen äiti suunnittelee muuttavansa ruokavaliotaan oireiden helpottamiseksi.