Voi esitteli tuoreinta sähköpotkulautamalliaan – mukana uusia turvatoimia

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sähköpotkulaudat ovat palaamassa kapunkien katukuvaan lumisen ja jäisen talven jälkeen. Yksi sähköpotkulautoja vuokraavista yrityksistä on ruotsalainen Voi Technology, jonka laudat palaavat talvitauolta maalis-huhtikuun aikana.

Keväällä Voi tuo katukuvan uuden Voiager 5. Laudassa on uusia turvallisuusominaisuuksia, kuten suuntavilkku. Voin Suomen maajohtaja Reetta Alastalo kertoo tiedotteessa yhtiön toivovan käyttäjien hyödyntävän ominaisuutta mahdollisimman paljon.

Voiager 5 -mallissa on myös aikaisempia versioita suurempi etupyörä. Renkaan urasyvyyttä on parannettu, minkä kerrotaan parantavan laudan turvallisuutta. Tien ja laudan välistä korkeutta on myös lisätty, jotta matka olisi tasaisempaa kuoppaisissakin kohdissa. Voiager 5 -laudassa on lisäksi muun muassa tehostetut jarrut ja uudistettu puhelipidike. Uusi lautamalli otetaan Suomessa käyttöön ensimmäisenä Helsingissä.