Youtube-tähti tarjoaa 60 miljoonaa dollaria, jos Kanye West ja Pete Davidson nyrkkeilevät

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nyrkkeilystä kiinnostunut Youtube-tähti Jake Paul on luvannut maksaa yhteensä 60 miljoonan dollarin palkkion, mikäli räppäri Kanye West ja koomikko Pete Davidson astuvat kehään toisiaan vastaan. Palkkiosumma jaetaan kahtia, ja molemmille osapuolille olisi luvassa 30 miljoonaa dollaria.

Lisäksi Jake Paul lupaa myyntiprovikat lipunmyyntituloista. Kyse on julkisesti käydystä riidasta, jossa Kim Kardashianin entinen aviomies Kanye West ja nykyinen poikaystävä Pete Davidson ovat sanasodassa keskenään. Paulin ideana on ratkaista tilanne mies miestä vastaan.

– Selvitetään tämä tilanne kuin miehet ja ennen kuin lapset joutuvat kärsimään yhtään enempää, Paul twiittasi viitaten Kim Kardashianin ja Kanye Westin neljään yhteiseen lapseen ja heidän riepotteluun kiistakappaleena.

Jake Paul lupasi aiemmin tehdä tarjouksen myös teknologianero Elon Muskin ja Venäjän presidentti Vladimir Putinin otteluista, mikäli hänen twiittiään jaettaisiin yli 10.000 kertaa.