Katie Price myy rintansa – implanttien hintapyynti 1,2 miljoonaa euroa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Talousongelmissa rypevä ja päihdekoukusta parhaillaan kuntoutuva povipommi Katie Price on asettanut rintaimplanttinsa myyntiin 1,2 miljoonalla eurolla. Kyseessä on naisen suurimmat koskaan käyttämänsä implantit ja hän säilyttää niitä tallelokerossa.

Price on kertonut Instagramin tarinoissaan, että on valmis neuvottelemaan suurimpien implanttiensa myymisestä, mikäli tarjoukset ovat varteenotettavia. Hän on suurentanut rintojaan kymmeniä kertoja, joten implantteja on ollut käytössä usein kappalein. Nyt myytävänä olevat ovat kuitenkin kaikista suurimmat ja siksi hintakin on muheva, The Mirror kertoo.

Viiden lapsen äiti, glamourmallli Katie Price liittyi hiljattain myös OnlyFans-sivustolle. Nainen kertoi liittyneensä maksulliselle sivustolle julistaakseen naisten voimaantumista ja oikeutta päättää omasta kehostaan. Hän lupaa esitellä faneilleen pikkutuhmien otosten lisäksi myös jokapäiväistä elämäänsä.