Marika Fingerroos iloitsi näyttävästi keväästä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohukaunotar Marika Fingerroos on jättänyt viime vuosina pintajulkisuuden taakseen ja esitellyt elämäänsä lähinnä sosiaalisessa mediassa. Fingerroos jakaa usein upeita poseerauksiaan sosiaalisen median seuraajilleen.

Nyt Marika on julkaissut kuvan itsestään puettuna talvitakkiin, joka oli kuitenkin avoinna siten, että hänen erittäin antava asunsa paljasti rintavaon someseuraajille. Samalla Fingerroos iloitsee siitä, ettei takkeja pian enää tarvita. Sen ajatuksen kanssa hän ei taatusti ole yksin.

Kohukaunottaren vuodet jo taakseen jättänyt Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.