Elton Johnin Helsingin konsertit peruuntuivat lopullisesti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poplegenda Elton Johnin oli määrä esiintyä Suomessa Hartwall Arenalla osana jäähyväiskiertuettaan ensin vuonna 2020, sitten vuonna 2021 ja lopulta vuonna 2023. Nyt koronan vuoksi useaan otteeseen siirtyneet konsertit ovat peruuntuneet kokonaan. Tähden on määrä esiintyä kiertueellaan edelleen muun muassa Tukholmassa ja Oslossa.

– Olemme pyrkineet löytämään konserteille uusia päivämääriä, mutta on käynyt selväksi, että tämä ei ole mahdollista. Asiakkaita pyydetään siksi palauttamaan liput takaisin Ticketmasteriin, Live Nation tiedotti.

Live Nation on pahoitellut konserttien peruuntumisesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa. Suomalaisfaneille tarjotaan mahdollisuutta ostaa lippuja kiertueen torstaina 7. heinäkuuta ja perjantaina 8. heinäkuuta 2023 järjestettäviin Tukholman konsertteihin Tele2 Arenalle. Osto-oikeus on voimassa 8. huhtikuuta saakka.