Juna törmäsi kahteen hirveen Pohjois-Karjalassa – toinen eläimistä katosi paikalta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Pohjois-Karjalan Tohmajärvellä tapahtui varhain maanantaiaamuna hirvikolari. Juna törmäsi Itä-Suomen poliisin mukaan kahteen hirvieläimeen noin kello 05.30.

Toinen onnettomuuteen joutuneista hirvistä jouduttiin Itä-Suomen poliisin mukaan lopettamaan. Rautatien penkalle jäänyt eläin oli nimittäin loukkaantunut vakavasti. Poliisi kertoo saaneensa tehtävän hoitamiseen virka-apua riistanhoitoyhdistyksen ylläpitämältä suurriistavirka-apu -nimiseltä järjestöltä.

Toisen hirven kunto ja olinpaikka ovat sensijaan viranomaisille toistaiseksi mysteeri. Eläin oli kadonnut paikalta onnettomuuden jälkeen ennen poliisin saapumista paikalle. Tiedossa ei ole, vaikuttiko onnettomuus junaliikenteen aikatauluihin.