Mikä peppukuva! Twerkkaaja Tinze heruttelee: ”Rakastan vartaloani”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomen kuuluisimpiin twerkkaajiin lukeutuva Tinze tunnetaan myös sanavalmiina sometähtenä. Nyt Twinze on julkaissut sosiaalisessa mediassa näyttävän kuvan ja näpäyttänyt samalla ulkonäköä kommentoinutta trollia. Rohkeassa otoksessa tähti esittelee vartaloaan Los Angelesissa.

– Joku kommentoi TikTokissani, että minun pitäisi syödä enemmän. Mutta tämä takapuoli ei synny itsekseen! Ruoka on elämä ja syön mitä ikinä haluan milloin haluan. Rakastan vartaloani kaikkine sen kurveineen ja sen jatkuvasti muuttuvine muotoineen, Tinze kirjoitti.

Tinze, oikealta nimeltään Tia-Maria Sokka voitti vuonna 2015 twerkkauksen suomenmestaruuden. Omaa Tinze Twerk Studio -tanssikoulua pitävä 31-vuotias tähti matkusti alkuvuodesta tanssimaan Los Angelesiin. Maaliskuussa Tinze pitää Twerkshop-twerkkauskursseja eri puolilla Suomea.