Nainen luuli murtovarkaan iskeneen kotiinsa – löysikin suomuisen tunkeilijan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Murtovarkauden uhriksi joutumista epäillyt nainen löysikin kotoaan hieman toisenlaisen kutsumattoman vieraan. Hänen kotiinsa oli jollain tavalla eksynyt suurikokoinen pytonkäärme.

Australian Queenslandissa sijaitsevassa Genviewissä asuva nainen oli järkyttynyt kuullessaan kotinsa keittiöstä hajoavan lasin äänen. Hän epäili jonkun murtautuneen kotiinsa ja soitti poliisiin. Murtovarkaan sijaan äänen aiheuttajaksi osoittautui ruokakomerossa lymyillyt mattopyton.

Poliisin sijaan ongelmaa ratkomaan saapui ammattilainen käärmeenkäsittelijä Stuart McKenzie. Hän nappasi matelijan ja vapautti sen takaisin luontoon. Matelijaongelmiin erikoistuneen Sunshine Coast Snake Catchers 24/7 -yhtiön mukaan kyseinen ilta oli alueella käärmeille vilkas, minkä seurauksena matelijoita päätyi luikertelemaan myös ihmisten koteihin.