Poliisi sai nuoren kaaharin kiinni Lahdessa – kyyristeli metsässä piilossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nuori mies kaahasi poliisia karkuun Lahden Mukkulassa tiistain vastaisena yönä noin kello kahden aikaan. Poliisipartio oli ollut suorittamassa liikenteenvalvontaa ja nuoren miehen kuljettama auto oli tullut heitä vastaan. Poliisit päättivät pysäyttää auton tarkastusta varten.

– Partion kääntyessä auton perään, kiihdytti se pakoon huomattavalla ylinopeudella. Poliisiauton nopeus oli kovimmillaan 131 km/h, eikä se saavuttanut pakenevaa autoa. Pakeneva auto kääntyi Vääksyntieltä Soltin suuntaan ja siellä se pysähtyi kerrostalon pihaan. Kuljettaja juoksi kerrostalojen taakse metsään, Hämeen poliisista kerrotaan.

Partio löysi autoa kuljettaneen parikymppisen miehen kyyristelemässä puun takana. Kuljettajalla ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta. Hänen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta. Nuorukainen vietti loppuyön lukitussa tiloissa aamun kuulusteluja odottaen.