Demi Rose yläosattomissa uima-altaalla – ei jäänyt keneltään huomaamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilaiskurvitar Demi Rose on ryhtynyt rahastamaan innokkaimpia seuraajiaan rohkeilla kuvillaan, mutta hän jakaa edelleen kuviaan myös maksutta sosiaalisen median kanavissa. Nykyisin hänellä onkin jo esimerkiksi Instagramissa yli 18 miljoonaa seuraajaa.

Viime viikkoina lomakuviaan aktiivisesti sosiaalisessa mediassa julkaissut Demi on nyt poseerannut St. Lucian paratiisisaarella uima-altaalla yläosattomissa ja jalassaan ainoastaan hyvin niukat biksut. Lienee selvää, ettei näyttävä kaunotar jäänyt keneltään paikalla olleelta huomaamatta.

Taannoin Demi Rose vihjaili liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.