Näyttelijä Lindsey Pearlman löydettiin kuolleena Hollywoodissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Lindsey Pearlman on kuollut. Hän oli 43-vuotias. Näyttelijä löydettiin kuolleena Yhdysvaltojen Kaliforniasta luontoalueelta. Kuolinsyytä ei vielä tiedetä, mutta nainen oli muutaman päivän kadoksissa ennen löytymistään.

Lindsey Pearlman löydettiin Runyon Canyonin läheltä Hollywoodissa viime viikon perjantaina. Hänet tunnetaan muun muassa rooleistaan televisiosarjoissa Empire, Chicago Justice ja General Hospital. LAPD vahvisti Pearlmanin kuoleman verkkosivuillaan julkaistussa tiedotteessa, Entertainment Tonight uutisoi.

Naisen ystävät ja sukulaiset ovat olleet surun murtamia tähden poismenon johdosta. He ovat kuvailleet naista iloiseksi ja kuplivaksi sieluksi, joka täytti koko huoneen hymyllään. Häntä on arvostettu suuresti myös näyttelijänä ja pidetty äärimmäisen lahjakkaana työssään.