Realitysiskokset järjestivät räväkän muotinäytöksen – vähäpukeiset miehet varastivat huomion

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Omaa ohjelmaansa tähdittävät supersiskokset Darcey ja Stacey Silva ovat aloittaneet uransa muotisuunnittelijoina. Naiset ovat järjestäneet mallistonsa ensiesittelyn Miamissa. Mukana ovat olleet myös heidän molempiensa kumppanit ja Darceyn lapset.

Muotinäytöksessä on esitelty sisarusten tyyliin sopivia vaatteita, eli paljastavia, näyttäviä ja paljon yksityiskohtia sisältäviä asukokonaisuuksia. Kuten etukäteen oli arvattavissa, oli Stacey ja Darcey valmistautuneet näytökseen muhkealla meikillä ja näyttävillä kampauksilla.

Koko näytöksen parasta antia olivat kuitenkin siskosten kumppanit, Florian ja Georgi, jotka esittelivät uima-asuja yleisölle. Lihaksilla varustetut ulkomaalaiset urokset saivat raikuvat aplodit ja he suorastaan varastivat show’n.