Argentiinalainen avaruushaltia piti taukoa kauneusleikkauksista – suunnittelee nyt leukansa vaihtamista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet argentiinalaisen Luis Padronin unelmasta muuttua haltiaa muistuttavaksi avaruusoliomaiseksi ihmiseksi. Hän on muuttunut vuosien varrella ulkonäöllisesti, mutta myös persoonaltaan huomattavasti rohkeammaksi.

Argentiinan Buenos Airesissa asuva mies on käyttänyt kauneusleikkauksiin yhteensä 85.000 dollaria. Hän on pitänyt taukoa plastiikkakirurgiasta, mutta on saanut nyt idean uudella tekniikalla toteutettavasta leukaimplantista, mikä pannaan hänen ihonsa alle. Mies paljastaa idean ystävälleen, Marcela Inglesiasille.

– Ei helvetissä!, Inglesias parahtaa.

– Olet tehnyt jo niin paljon ulkonäkösi eteen ja saavuttanut nykyisen tyylin. Ymmärrän, että et ole vielä valmis, mutta ihon alle asennettava implantti saattaa aiheuttaa vakavia komplikaatioita ja kehosi voi hylkiä sitä. Olen nähnyt niin tapahtuvan, nainen jatkaa.

Padron tietää asian ja siksi hän pitääkin leikkausta upeana vaihtoehtona. Mies puolustaa, että se on kuin pelaisi venäläistä rulettia. Joko leikkaus onnistuu tai tuhoaa koko elämän. Hän vakuuttaa, että on tutustunut aiheeseen tarkasti ja tietää olemassa olevat riskit.