Natasha Oakley loksautti miesten leuat rannalla – biksuvartalo kuin seireenillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen mallikaunotar Natasha Oakley on poseerannut viime aikoina mainosten ja mallikuvien sijaan pääasiassa bikineissä, kun hän on nautiskellut olostaan maailman aurinkorannoilla. Viime aikoina hän on välittänyt sosiaalisen median seuraajilleen upeita lomatunnelmia kuvina ja videoina.

Parhaan ystävänsä ja kollegansa Devin Brugmanin kanssa usein poseeraava Natasha on nyt keikistellyt lomakuvissaan poikkeuksellisesti yksin, eli ilman tuttua aisapariaan. Otokset ovat toki sitä huolimatta herkkua hänen monille seuraajilleen, sillä niissä näyttävä kaunotar keikistelee biksuissa rantavedessä.

Natasha Oakley on australialainen bikinimalli, joka toimii myös yrittäjänä. Nykyisin hän asuu kengurumaan sijaan Yhdysvaltojen Kaliforniassa. Hän on toiminut malliurallaan esimerkiksi Stone Fox ja Acacia -uimapukumerkkien mallina.