Nina Agdal venyttää somesääntöjen rajoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sports Illustrated -malli Nina Agdal esitteli taannoin sosiaalisessa mediassa hyvää kuntoaan juoksemalla puolimaratonin juoksumatolla. Luonnonlapseksi itseään kuvaileva tähti on alkanut tekemään mallin töiden ohella uraa myös ravintoneuvojana ja kunto-ohjaajana. Viime aikoina Agdal on aktivoitunut rohkeiden kuvien julkaisijana.

Alastomana aiemmin tänä vuonna sosiaalisessa mediassa poseerannut kaunotar on nyt julkaissut toistamiseen alastonkuvansa Instagramissa. Somepalvelun sääntöjen rajoja venyttävässä valokuvassa Agdal kuvasi itsensä alastomana poseeraamassa peilin edessä. Rintansa hän on peittänyt kädellään.

Tanskalainen mallikaunotar Nina Agdal julkaisi taannoin sosiaalisessa mediassa päivityksiä, jotka kuvastivat sitä millaisena hän esiintyy siviilissä omille ystävilleen ja miltä hän haluaa näyttää sosiaalisessa mediassa 1,6 miljoonan seuraajansa silmissä. Agdal tunnetaan siitä, että hän avaa arkeaan joskus hyvinkin rohkeasti seuraajilleen, joita on kertynyt jo 1,6 miljoonaa.