Pasha Pozdniakova pani tiukan topin koville

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippunäyttävä suomalaiskaunotar Pasha Pozdniakova poseerasi taannoin ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä, ja hänellä on Instagramissa jo noin puolitoista miljoonaa seuraajaa. Äskettäin kurvikas kaunotar oli lomailemassa Italiassa, jossa hän ei varmasti jäänyt huomiotta minne menikin.

Nyt muhkeista kurveistaan tunnettu kaunotar on poseerannut sosiaalisessa mediassa näyttävästi mustissa nahkahousuissa ja vihreässä topissa. Viimeksi mainittu joutui koville, kun se yritti pitää sisällään Pozdniakovan maailmankuuluja rintoja.

Pasha Pozdniakova tekee kovaa nousua sosiaalisessa mediassa. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi Afrikan version 22. toukokuuta ilmestyneessä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähtiin myös kansikuvassa.