Polttoainevarkaat iskivät huoltoasemalle – video paljasti hämmentävän kikkavitosen

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Kansainvälinen öljykriisi on saanut varkaat liikkeelle. Yhdysvalloissa polttoainevarkaat ovat turvautuneet jopa epätavallisiin keinoihin toteuttaessaan rikoksia. Texasin Houstonissa sijaitsevaa Fuque Express -huoltoasemaa johtaja Jerry Thayil oli ihmetellyt yli 1 300 dieselpolttoainelitran katoamista.

Valvontakameran video paljasti, kuinka polttoainetta oli varastettu ilman että tekijöiden tarvitsi edes poistua ajoneuvostaan. Huoltoaseman pihaan pysähtyi useana päivänä hetkeksi tila-auto. Thayilin mukaan auton alaosassa oli luukku, jota apuna käyttäen polttoainetta varastettiin huoltoaseman maanalaisesta säiliöstä. Auto palasi huoltoasemalle vielä uudelleen, mutta tällä kertaa Thayil hääti varkaat pois ennen kuin he ehtivät varastamaan mitään.

– Näet vain tila-auton ajavan polttoainetankin yläpuolelle. Kukaan ei astu ulos autosta. Heidän autonsa pohjassa on luuku, mikä on ihan hullua. Autossa on mies, joka avaa polttoainesäiliömme ja tunkee letkun sisään, Thayil selitti ABC 13 -uutissivustolle.