Mitä pyytää häälahjaksi? Tässä muhkea idealista

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Häälahjalista on tärkeä elementti avioliittoon astumisessa, mutta sen kanssa tulee olla sekä hienovarainen selkeä. Aina tulee ottaa huomioon nykyisen kotinsa varustelu, tyyli ja se, tarvitseeko oikeasti viinilaseja määräänsä enempää.

Valitse laadukkaita tuotteita ja sellaisia, jotka kestävät aikaa. Perheenjäsenet tai läheiset ystävät haluavat usein antaa jotain ikimuistoista, joten listaan kannattaa lisätä avoimempia vaihtoehtoja, kuten maisemataulu, satiinipussilakanat ja design-maljakko.

Jos kotoa yksinkertaisesti jo löytyy kaikkea, kannattaa lahjaksi pyytää rahaa tai lahjakortteja. Asiasta voi mainita tilinumerolla kutsussa. Jos kuitenkin luo lahjalistan, tulisi listan valikoiman olla kaksinkertainen vierasmäärään nähden. Listasimme alle ideoita:

– Keraaminen pata– Yrttikasvatusalusta– Valokuvakehyksiä– Lasiset säilytyskulhot– Robotti-imuri– Älytelevisio– Höyrypesuri– Hälytysjärjestelmä– Monitoimikone– Ilmanraikastin– Varsi-imuri– Kivimortteli– Aterinsarja– Untuvatyynyt– Kahvikone