Poliisi nappasi yli 10 kertaa kortitta ajaneen Riihimäellä – huumetesti oli positiivinen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Poliisi pysäytti Riihimäellä tiistaina puolenyön jälkeen kuljettajan, joka oli ollut jo valmiiksi ajokiellossa toistuvien liikennerikkomusten vuoksi. Hänen on epäilty syyllistyneen kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta lukuisia kertoja.

Kolmekylmppinen autolla liikenteessä ollut mies pysäytettiin Riihimäen Peltokylässä. Kuljettaja puhalsi poliisin hänelle teettämään seulonta-alkometriin nollat. Miehelle tehty huumepikatesti oli sen sijaan positiivinen.

Kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja huumausaineen käyttörikokseen. Poliisin tiedotteen mukaan miehellä on yhteensä 11 aiempaa epäiltyä kulkuneuvon oikeudetta kuljettamista vuoden sisällä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.