Sinkkuelämää-hahmojen tarina jatkuu – And Just Like That -sarja saa toisen kauden

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

HBO Maxin taannoinen And Just Like That… jatkoi suositun Sinkkuelämää-sarjan hahmojen tarinaa. Kymmenosaisessa sarjassa olivat mukana kaikki alkuperäisen sarjan päähenkilöt Kim Cattrallin näyttelemää Samanthaa lukuunottamatta.

Nyt HBO on paljastanut, ettei Sinkkuelämää-sarjan jatko-osa jäänyt suinkaan yhden tuotantokauden pituiseksi. And Just Like That… tulee palaamaan ruutuihin toisenkin tuotantokauden merkeissä. Mukana ovat jälleen Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon ja Kristin Davis.

Uusi sarja sai Sinkkuelmää-faneilta ristiriitaisen vastaanoton. Deadline-sivuston mukaan sarja keräsi kuitenkin hyvät katsojaluvut HBO Maxissa. Se nousi palvelun katsotuimpien nimikkeiden joukkoon.

Alkueräistä Sinkkuelämää, eli Sex and the City -sarjaa tehtiin kuuden tuotantokauden verran vuosina 1998-2004. Sarja sai myöhemmin jatkoa kahden elokuvan muodossa.