Pia Lamberg nautti uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Missikaunotar Pia Lamberg on tehnyt jo pitkään malliuraa Yhdysvalloissa, jossa hän on asunut jo vuosia. Lamberg tekee tällä hetkellä töitä myös kunto-ohjaajajana, minkä vuoksi hänen sosiaalisen median kanavansa onkin nykyään fitness-painotteinen.

Tällä kertaa Lamberg esittelee kuitenkin täydellistä biksuvartaloaan kuvasarjassa, jossa hänet nähdään niin uima-altaassa kuin myös kelluntapatjalla uima-altaassa. Kuvien perusteella ei jää epäselvyyttä etteikö missikaunotar olisi edelleen huippukunnossa.

Taannoin Pia Lambergilla oli aihetta juhlaan, sillä hän sai uuden kansalaisuuden. Lamberg julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan, jolla hän juhlisti merkkipäivää. Missikaunotar sai nimittäin Yhdysvaltojen kansalaisuuden, eli hän on nyt virallisesti amerikkalainen.