Demi Rose alastomana auringossa – rajatonta rusketusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilaiskurvitar Demi Rose on ryhtynyt rahastamaan innokkaimpia seuraajiaan rohkeilla kuvillaan, mutta hän jakaa edelleen kuviaan myös maksutta sosiaalisen median kanavissa. Nykyisin hänellä onkin jo esimerkiksi Instagramissa yli 18 miljoonaa seuraajaa.

Nyt Demi on päättänyt ottaa rajatonta rusketusta ja julkaista siitä kuvan sosiaalisen median seuraajiensa iloksi. Kurvitar nimittäin nautiskelee kuvassaan julkkisten suosiman St. Lucian paratiisisaaren maisemista ja lämmöstä täysin ilman vaatteita.

Taannoin Demi Rose vihjaili liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.