Lähes näkymätön talo hämmästyttää Lontoossa – päällystetty peileillä

Koti & Asuminen Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lontoon Richmondissa sijaitsee rakennus, jota sattaisi nopealla vilkaisulla luulla läpinäkyväksi. Vilkkaassa naapurustossa sijaitseva koti on herättänyt viime päivinä hämmästystä sosiaalisessa mediassa.

Vaikka moni on luullut erikoista näkyä taideinstallaatioksi, on kyseessä kotitalo. Rakennus sai uuden ilmeen vuonna 2015 arkkitehti Alex Hawkin toimesta, ja se on ollut asutettuna vuodesta 2019 saakka. Talossa asuva perhe kertoo MyLondon-lehdelle peilin olevan todellisuudessa puoliläpäisevä, joten he kyllä näkevät ulos rakennuksen sisältä.

Talon asukkaiden mukaan ohikulkijat pysähtyvät usein peilailemaan itseään ja korjailemaan kampauksiaan kodin heijastavasta seinästä. Talon arvoa ei ole paljastettu, mutta alueella sijaitsevia muita koteja on myyty jopa 2,3 miljoonan euron hintaan. Heijastavaa taloa voi hämmästellä muun muassa Google Mapsin katunäkymässä.