Nightwish-laulaja Floor Jansen soolouralle – musiikkivideo julki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollantilainen Floor Jansen on toiminut suomalaisyhtye Nightwishin solistina vuodesta 2012 saakka. Viime aikoina tähti on työstänyt myös soolomateriaalia, jonka hän on kuvaillut poikkeavan Nightwishin metallimusiikkia ja raskasta rockia edustavasta linjasta.

Nyt Floor Jansen on julkaissut ensimmäisen soolosinglensä. Laulajan aikaisempien kommenttien mukaisesti Fire-nimisellä kappaleella ei särökitaroita kuulla, vaan kyseessä on pianovetoinen balladi. Kappaleesta julkaistiin perjantaina myös musiikkivideo.

Jansen solmi taannoin sopimuksen Warner Musicin alaisen ADA Music -levymerkin kanssa. Fire on hänen ensimmäinen ADAn kautta ilmestyvä julkaisunsa. Artisti ei soolourasta huolimatta ole jättämässä Nightwishiä taka-alalle, ja yhtye nähdäänkin esiintymässä 22. huhtikuuta Tampereella ja 24. huhtikuuta Helsingissä.