Gwyneth Paltrow’n maine vaakalaudalla – työntekijän paljastukset leviävät

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vanha sanonta kuuluu: ”Kaikkea kohtuudella”. Tämä pätee myös hyvinvointiin, kun lifestyle-ohjeista ja erilaisista kehon puhdistusrituaaleista, hoidoista ja tavoista tulee nautinnon sijaan suorittamista. Moni alan työntekijä ja sosiaalisen median vaikuttaja on lopulta uupunut hyvinvointirumbaan.

Nyt Gwyneth Paltrow’n omistaman Goop-yhtiön entinen toimitusjohtaja Elise Loehnen paljastaa, että lopetti työnsä yhtiön palveluksessa kaksi vuotta sitten ja on sen jälkeen nauttinut elämästään. Hän työskenteli Paltrow’n aisaparina seitsemän vuoden ajan. Kehon hyvinvoinnista tuli suorittamista ja hänestä tuntui, että rankaisi itseään jatkuvasti. Terveydestä tuli pakkopullaa.

– Lopetin kaikki kehonpuhdistukset. Ne tarkoittivat lähinnä laihduttamista ja rajoituksia, enkä ollut terveessä suhteessa itseni kanssa. Olen rehellisesti sanottuna syönyt sen jälkeen kuin teini-ikäinen ja nauttinut siitä, Loehnen selitti sosiaalisessa mediassa.

– Hyvinvointikulttuuri voi olla myrkyllistä, hän napauttaa.