Henkilöauto rymisteli R-kioskin seinästä läpi Kotkassa – myyjällä uskomaton tuuri

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kotkan Karhulassa todistettiin lauantai-iltapäivänä odottamatonta välikohtausta. Arviolta 50-60 kilometrin tuntivauhtia kulkenut henkilöauto törmäsi R-Kioskiin ja päätyi seinän läpi sisätiloihin asti.

Paikallisen pelastuslaitoksen mukaan R-Kioskin sisätilat tuhoutuivat onnettomuudessa käytännössä täysin, ja henkilöauto päätyi lunastuskuntoon. Auton kuljettaja kiidätettiin sairaalaan, mutta hänen vammansa jäivät lieviksi. Liikkeessä tapahtumahetkellä olleet myyjä ja asiakas selvisivät tilanteesta järkytyksellä.

Erityisesti R-Kioskin myyjällä kävi tapauksesta uutisoineen Ylen mukaan todellinen tuuri. Auto nimittäin osui suoraan myyjän saarekkeeseen, mutta myyjä sattui juuri tapahtumahetkellä olemaan kassan vieressä. Asiakas oli onnettomuushetkellä toisella puolella kioskia.

Poliisin mukaan kuljettaja oli vanhempi mieshenkilö ja teko tahaton. Kuljettaja oli painanut vahingossa kaasupoljinta jarrupolkimen sijaan ja mennyt paniikkiin. Alkoholilla tai huumeilla ei ollut osuutta tapaukseen.