Kim Kardashianin Oscar-bileasu ei jättänyt muodoista arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Instagram-virallinen tarkoittaa suhteen julkistamista sosiaalisessa mediassa esimerkiksi yhteiskuvalla tai muulla tiedotteella siitä, että seurustelee tietyn henkilön kanssa. Kim Kardashianin tiedetään tapailleen koomikko Pete Davidsonia viime syksystä lähtien, ja nyt heidän suhteensa on julistettu myös Instagramissa.

Nyt kohujulkkis on osallistunut Oscar-juhlintaan maineikkaassa Vanity Fair -lehden juhlissa, joihin Kim oli pukeutunut tyylikkääseen vaaleansiniseen ihoanuolevaan iltapukuun, joka ei taatusti jättänyt arvailun varaa hänen vartalonsa muodoista.

Kim ja Pete tapasivat Saturday Night Live -ohjelman kuvauksissa ja ryhtyivät heti viettämään aikaansa yhdessä. Kim Kardashian on nauttinut uudesta suhteesta ja onnesta elämässään. Mediassa on kerrottu, että 28-vuotias Pete Davidson on puolustanut 41-vuotiasta Kim Kardashiania Westille lähettämissä tekstiviesteissä ja pyytänyt räppäriä rauhoittumaan.