Kristian Heiskari iskee hanskat tiskiin: ”Alkaa olee taputeltu”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuoden 2019 Big Brother Suomi -ohjelman voittanut helsinkiläinen duunari Kristian Heiskari nousi nopeasti tunnetuksi ja suosituksi hahmoksi Suomen julkkiskentällä. Mies osallistui myöhemmin Selviytyjät Pohjola-ohjelmaan ja nappasi myös siitä voiton.

Äsken hänet nähtiin Farmi-ohjelmassa, jota mies vertaa mökkireissuun sekalaisen porukan kanssa. Mies myöntää olevansa pettynyt häviöön, mutta suhtautuu asiaan realistisesti. Aina ei voi voittaa. Hän osaa kuitenkin arvostaa kokemusta maatilaohjelmassa suomalaisten julkkisten kanssa.

– Mulle hienointa farmilla oli päästä keskustelemaan näiden ihmisten kanssa. Kuulin monia tarinoita elämän onnistumisista ja kompastuskivistä. Näistä tarinoista voin varmasti ammentaa oppeja omaan elämääni, Heiskari kirjoittaa Instagramissa.

– Mun aika tosi-tv osallistujana alkaa olee taputeltu. Pidän kuitenkin pienen varauksen tässä, nimittäin koskaan ei pidä sanoa ei koskaan. Jos tulee formaatti jossa pääsee heittämään itsensä fyysisen ja psyykkisen kestämisen kipurajoille niin kiinnostaa! Sopivalla korvauksella mut toki voidaan nähdä vielä vaikka Ruotsin parasiittihotellissa, hän vielä venkoilee.